Produse

Termeni si conditii

Datele noastre

SC Valeram SRL
Sediu: Str. Ion Ionescu de la Brad nr. 9, Timisoara, Romania
Banca: Raiffeisen Bank
Cont: RO36RZBR0000060003643065
O.R.C.: J35/1461/2001
C.U.I.: RO 14353231
Capital social: 275.000 lei
Tel: 0256/219821; 0730118008
e-mail: office@valeram.ro

Tarifele şi livarea

Preturile afisate pe site contin TVA, cota aplicata in prezent fiind de 19%. Preturile afisate in confirmarea comenzii realizate de cumparator sunt valabile 24 de ore de la data comenzii, in acest timp urmand a se efectua plata produselor. Livrarea produselor si serviciilor nu este inclusa in pretul afisat decat daca este specificat altfel. Tariful livrarii urmeaza a fi calculat in functie de valoarea totala a comenzii dvs. si distanta pana la locul livrarii. Pentru cumparaturi in valoare de peste 800 lei transportul este gratuit pe raza municipiului Timisoarasi localitatile invecinate. Pentru cumparaturi cu valoare mai mare de 1000 lei transportul este gratuit si pentru localitatile aflate la maxim 20 de km de Timisoara. In alte cazuri decat cele mentionate responsabilul cu comanda dvs. va va contacta telefonic.

Nu putem garanta indeplinirea tuturor comenzilor conform informatiilor de pe site, se poate ca unele produse desi apar ca fiind pe stoc ele sa nu fie disponibile. In acest caz vom lua legatura cu dvs. pentru a stabili o comanda speciala sau renuntarea la produsele care nu sunt disponibile. SC Valeram SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, clientilor rau platnici sau care au refuzat preluarea marfurilor fara motive intemeiate li se poate refuza comanda, acestia vor primi un e-mail de notificare a anularii comenzii.

Datele cu caracter personal

Nu vom folosi datele dvs. personale decat pentru a putea onora comanda, ele nu vor fi transmise tertelor persoane. Conform legii nr. 667/2001 aveti dreptul sa accesati si sa interveniti asupra datelor dvs. personale.

Returnarea produselor

Conform Ordonantei de Guvern nr. 130/2000 cumpărătorul (numai în condiţiile actului normativ menţionat) are dreptul ca în termen de 10 zile să denunţe unilateral contractul, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) preţul contractului, condiţionat de returnarea bunurilor în ambalajul original, şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către cumpărător. Vânzătorul are dreptul ca în situaţia în care consideră că acţiunile cumpărătorului au fost cu rea intenţie să solicite daune interese de la acesta, în condiţiile legislaţiei.

Valeram SRL accepta revizuirea (returnarea) documentelor sau a marfurilor livrate in cazul sesizarii din partea cumparatorului, in maxim 48 ore de la sosirea marfurilor la acesta, privind nereguli calitative sau cantitative, in baza unui proces verbal intocmit de fata cu delegatul Valeram SRL si semnat de ambele parti.

Deasemenea, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Garanţie, reclamaţii

Toate reclamatiile pot fi transmise la comenzi@valeram.ro. Marfurile comercializate prin relatia de vanzare-cumparare, se refera la materiale de constructii provenite din tara, import, sau spatiul CE ,care respecta normele interne si internationale de calitate, respectiv sunt agrementate, unde este cazul, de catre institutiile sau organismele romanesti abilitate.

Conţinutul. Drepturile de autor

Pozele şi descrierile obiectelor de pe site sunt exemplificative, incercam pe cat posibil sa nu existe erori. Culorile afisate nu sunt neaparat cele reale, pot exista diferente. Intregul continut al site-ului este proprietatea SC Valeram SRL, unele fotografii pot fi preluate de pe site-urile colaboratorilor nostrii cu acordul lor, şi sunt protejate prin Legea drepturilor de autor şi prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală.

Încercările de a le prelua, prin orice mijloace, sunt ilegale şi, în măsura în care vor fi sesizate, vor fi deferite justiţiei. Descrierile produselor apartin fie angajatilor Valeram fie colaboratorilor nostrii, Răspunderea pentru conţinutul acestor materiale revine autorilor. Copierea şi publicarea acestor materiale (parţial sau integral) se poate face numai cu acordul lor.

Obligatiile Vanzatorului

Valeram SRL pune la dispozitia cumparatorului intreaga gama de produse existente pe site destinate constructiilor conform preturilor cuprinse in site, iar cumparatorul se obliga sa plateasca marfurile facturate, conform intelegerilor si negocierilor dintre parti, mentionate in actele insotitoare ale marfurilor. Valeram SRL se obliga sa adauge documentelor fiscale insotitoare ale marfurilor, certificate de conformitate privind denumirea, provenienta si agrementarea (unde este cazul) produselor livrate.

Obligatiile Cumparatorului

Cumparatorul se obliga sa achizitioneze marfurile SC Valeram SRL in conditiile legale de receptie, depozitare si inregistrare contabila, sa achite marfurile comandate la termenul de plata convenit.

Litigii

Eventualele litigii intre parti vor fi solutionate pe cale amiabila,in caz contrar acestea vor fi solutionate prin intermediul instantelor judecatoresti competente.


Valeram

Ion Ionescu de la Brad nr.9, Timisoara, TM , RO